Ook voor het monteren van diverse accessoires

Camper en Caravan Service Hoogeveen voor het onderhoud van uw caravan

Caravan en Camper Service Hoogeveen verzorgt het onderhoud van uw caravan. Bekende caravanmerken zoals Kip, Chateau en Beyerland zijn ons vakgebied. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur en is noodzakelijk voor de veiligheid op de weg en op uw kampeerplaats. Bovendien eisen alle verzekeringsmaatschappijen een regelmatige onderhoudsbeurt. Tijdens een dergelijke beurt controleren wij de gehele caravan:

● We kijken het onderstel en de opbouw na;
● We controleren en stellen de remmen af;
● We controleren de banden op slijtage en uitdroging;
● We kijken de hele elektra- en gasinstallatie na;
● Het gas persen we af en zetten we na controle weer op druk;
● We voeren een vochtcontrole uit om eventuele lekkages op te sporen.

Mochten er naar aanleiding van de onderhoudsbeurt reparaties noodzakelijk zijn, dan verrichten wij die graag voor u. Uiteraard houden wij u voortdurend op de hoogte van de werken en kosten.

Montage van accessoires

Wij kunnen naast het onderhoud van uw caravan ook andere producten leveren die nodig zijn voor een comfortabele vakantie, van luifels en voortenten tot movers en schotelantennes. Deze monteren wij ook graag voor u. Bekijk het gehele assortiment accessoires in onze webshop.

Kom gerust eens naar ons toe voor een kopje koffie en om zelf te zien hoe het er bij ons aan toe gaat. De gemoedelijke sfeer, waarbij er toch flink doorgewerkt wordt, zal u ervan overtuigen ook het onderhoud van uw caravan door ons te laten verzorgen. Als u wat verder weg woont, kunt u natuurlijk ook bellen met 085-2080633 of gebruikmaken van het contactformulier voor meer informatie of een afspraak.