Complete service, ook buiten de deur

Ga voor schadereparatie aan uw caravan naar Caravan en Camper Service Hoogeveen

Voor schadereparaties aan caravans van alle merken zoals Kip, Chateau, Home Car, Delta en Beyerland bent u bij Caravan en Camper Service Hoogeveen aan het juiste adres. Eigenaar Melle Snijders heeft 20 jaar ervaring opgedaan met alle bekende merken. Het vervangen of uitdeuken van plaatwerk, bijvoorbeeld na een hagelbui, is geen probleem voor ons. Ook bodemreparaties en het herstellen van chassisschade of het vervangen van een klapband verzorgen wij voor u.

Naast onze kennis en ervaring hebben we voor alle schadereparaties aan caravans de juiste moderne hulpmiddelen in huis, zoals een hefbrug, een bandenverwisselaar, uitleesapparatuur, een remmentestbank en een wielbalanceerapparaat. Wij zullen u niet gauw “nee” hoeven te verkopen.

Ook service buiten de deur

Onze service houdt niet op zodra u de deur uit rijdt. Ook bij schadegevallen onderweg kunt u een beroep op ons doen. Indien mogelijk geven wij u ter plaatse een schatting van de verwachte reparatiekosten. Wij lichten u graag in over de extra kosten van deze service. Ook als uw verzekering om de hoek komt kijken, staan wij voor u klaar. Wij verrichten als u dat wilt de taxatie, handelen alles af met de schade-expert en verzorgen het contact met de verzekeringsmaatschappij.

Wilt u met eigen ogen zien hoe wij te werk gaan? Loop dan gerust zonder afspraak even binnen, dan ziet u onder het genot van een kop koffie hoe het er bij ons aan toegaat. Als u houdt van een gemoedelijke sfeer waarin toch hard gewerkt wordt, dan zal het u bevallen bij ons. Natuurlijk kunt u ook online of telefonisch inlichtingen verkrijgen over onze service op het gebied van schadereparaties aan caravans. Maak daarvoor gebruik van het contactformulier op de website of bel 085-2080633.